EDITORIAL.

Daar is-ie! Het allereerste nummer van Renata Magazine. Wat zijn wij hier ongelofelijk trots op. Met een fantastisch team vrouwen is deze eerste uitgave tot stand gekomen. En het is nog mooier geworden dan we van te voren hadden kunnen bedenken.

Het was een hele mooie uitdaging om dit magazine van nul op te bouwen tot dit resultaat. Met weinig budget en heel veel commitment en blindelings vertrouwen van allerlei partijen hebben we het geflikt! Zowel voor als achter de schermen is al het werk door vrouwen verricht.

Ondernemende en inspirerende vrouwen krijgen in dit magazine een podium om hun verhaal te vertellen en te delen. Want daar kunnen wij vrouwen weer van leren. En wie weet inspireert het jou om ook te gaan ondernemen!

Het thema van dit allereerste nummer is dan ook inspiratie. Op te gekke locaties in Nederland zijn deze vrouwen prachtig gefotografeerd. En zeg nou zelf, welke vrouw wil nou niet zo in het zonnetje gezet worden als een echt model, compleet met visagie? Wij werden er heel blij van!