Work IN Progress!

Marloes 27 Augustus 2019, Pllek Amsterdam

We drijven de loods uit. Buiten is het 31 graden en binnen loopt de temperatuur hoog op! We zijn al druk in de weer met onze najaarseditie met Liesbeth Beenen en Suzanne Klemann. Zij houden het hoofd koel en zijn in gesprek met tekstschrijver Floor Gerritsma. Nieuwsgierig? Lees het interview vanaf 18 oktober in Renata Magazine!

Marloes Bosch, 25 juni 2019, ergens in Nederland.

Op locatie aan het werk voor een reportage van een ondernemer die van wanten weet. Fotograaf Marloes Bosch legt haar vast op de gevoelige plaat.

14 mei 2019, Amsterdam Zuid.

Wat een goede energie zit er bij Suzanne Klemann en Liesbeth Beenen van De Ceremonie. Hoe en wat, dat lees je in het volgende nummer in oktober.

26 augustus 2019, Cromhouthuis Amsterdam.

Fotograaf Tessa Posthuma de Boer op deze fantastische locatie aan het werk voor onze Moeder / Dochter rubriek met Christiane Zillikens en dochter AnneKee Molenaar. Meer weten? Op 18 oktober ligt het nieuwe magazine in de winkels.

20 juni 2019, ergens in Nederland.

Wat gebeurt er hier? Ons team (afgebeeld fotograaf Sarah Wong en Janette Visser) is al druk in de weer om mooie interviews en portretten vast te leggen. Dit wordt een hele spannende…

7 mei 2019, Je Taarten headquarters.

Dat wordt smullen! We gingen op bezoek bij Judith Emmelkamp en kunnen niet wachten op haar bijdrage want deze patissier maakt de mooiste taarten met pure, verse producten, liefst streekgebonden en lekker veel eetbare bloemen.

Anne Boerema, 5 juli 2019, Mariastraat, Utrecht.

‘Gouden plannen smeden’ in de prachtige winkel van goudsmid én juwelier Anne Boerema in hartje centrum van Utrecht.

18 juni 2019, Pulizer Hotel Amsterdam.

Op naar een mooie samenwerking met Jolanda Oskam van Joinspirations. Zij gaat voor ons een column schrijven over personal en fashion styling. Want je stijl zegt alles over jouw persoonlijkheid en daar willen we natuurlijk meer over weten

The making of…..eerste editie Renata Magazine.